Serbian flagcirilicalatinica

Pioniri

30 pionira iz 9 klubova testirano u Beogradu

PIONIRI

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije u nedelju je obavljeno peto testiranje kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije, igrača rođenih 2007. i 2008. Testiranjem je rukovodio dr Bogdan Sretenović, sportski direktor OSS, a pomagali su mu Vuk Delić, Aleksandar Petrović, Zoran Nikolić i Danilo Mrđa.

tpi62

Testirano je 30 igrača iz 9 klubova sa teritorije Odbojkaškog saveza Beograda (Crvena zvezda, Crnjanski, Roda, Partizan, As, Spas, Železničar, Laki star i Mladenovac).

Na dosadašnjih 5 treninga testirana su ukupno 104 kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije iz 27 klubova iz 15 gradova (Novi Sad, Bavanište, Kikinda, Veliko Gradište, Požarevac, Smederevo, Niš, Knjaževac, Zaječar, Prokuplje, Kraljevo, Trstenik, Baljevac, Tutin, Beograd)

Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, nastaviti sa treninzima i testiranjima kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije, sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti najmlađih odbojkaša za najveća takmičenja, kao što je EP 2023. i planiranja akcija u ovoj i narednoj godini.

  • novembar 9, 2021
  • 1136
Објављено у Pioniri
Оцените овај чланак
(1 Глас)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga