Serbian flagcirilicalatinica

Kup Srbije

Vojvodina Mozzart protiv Jedinstva, Crvena zvezda dočekuje Jagodinu

SENIORI – 60. KUP SRBIJE 2024/2025.

Odbojkaši Vojvodine Mozzart iz Novog Sada, akutelni pobednici Kupa Srbije, igraće u osmini finala jubilarnog, 60. Kupa Srbije 2024/2025. protiv Jedinstva iz Stare Pazove, dok će Crvena zvezda, aktuelni provak Srbije, dočekati Jagodinu, odlučeno je danas žrebom u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.

 

U osmini finala jubilarnog, 60. Kupa Srbije 2024/2025. u konkurenciji odbojkaša igraće i Radnčki doo – Niš, Partizan Coptech – Ribnica, Karađorđe – VGSK, Spartak – Dunav volej, Mladi radnik – Bagdala i Takovo – Dubočica.

 

 

Danilo Mrđa, direktor takmičenja OSS, rukovodio je žrebom, a parove su izvlačili Živorad Lazarević, predsednik Železničara iz Lajkovca, Nemanja Cekić, predsednik Bagdale iz Kruševca, Tihomir Banjanin direktor Spartaka iz Subotice i Peđa Golijanin, tim menadžer Partizan Coptech-a.

 

 

U osmini finala Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša igraće se jedna utakmica, 25. septembra, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale (30. oktobar i 20. novembar).

 

SENIORI – 60. KUP SRBIJE 2024/2025. (25. SEPTEMBAR):

CRVENA ZVEZDA – JAGODINA

RADNIČKI DOO (KRAGUJEVAC) – NIŠ

PARTIZAN COPTECH – RIBNICA (KRALJEVO)

KARAĐORĐE (TOPOLA) – VGSK (VELIKO GRADIŠTE)

VOJVODINA MOZZART (NOVI SAD) – JEDINSTVO (STARA PAZOVA)

SPARTAK (SUBOTICA) – DUNAV VOLEJ (NOVI SAD)

MLADI RADNIK (POŽAREVAC) – BAGDALA (KRUŠEVAC)

TAKOVO (GORNJI MILANOVAC) – DUBOČICA (LESKOVAC)

 

U osmini finala Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša igraće se jedna utakmica, 25. septembra, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale (30. oktobar i 20. novembar).

 

ks2

  • septembar 17, 2024
  • 371
Објављено у Kup Srbije
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

  • Dva Jedinstva u Staroj Pazovi Dva Jedinstva u Staroj Pazovi

    SENIORKE – 59. KUP SRBIJE 2024/2025.

    Jedinstvo iz Stare Pazove, aktuelni pobednik Kupa Srbije, igraće u osmini finala 59. Kupa Srbije 2024/2025. u konkurenciji odbojkašica protiv Jedinstva iz Užica, odlučeno je danas žrebom u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.

  • Crvena zvezda u Nikoziji (četvrtak, 18.00 – TV Arena Sport 3 Premijum) Crvena zvezda u Nikoziji (četvrtak, 18.00 – TV Arena Sport 3 Premijum)

    SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2025.

    Crvena zvezda, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Superlige 2023/2024. u konkurenciji odbojkaša, igraće u 1. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona 2025. protiv kiparske Omonije iz Nikozije. Prvi meč će se odigrati u četvrtak, 19. septembra od 18.00 časova po našem vremenu u dvorani “Tasos Papadopulos Elefterija” u Nikoziji, uz direktan prenos na TV Arena Sport 3 Premijum.

  • Radnički doo u Solunu od četvrtka Radnički doo u Solunu od četvrtka

    SENIORI – BVA KUP 2024.

    Radnički doo iz Kragujevca predstavljaće Srbiju na Finalnom turniru BVA Kupa 2024. u konkurenciji odbojkaša, koji će se odigrati od 19. do 22. septembra u Solunu, u Grčkoj.

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga