Serbian flagcirilicalatinica

CEV

Šest klubova iz Srbije saznalo obaveze u Evropskim kupovima 2025.

CEV – EVROPSKI KUPOVI 2025.

Šest klubova iz Srbije igraće u Evropskim kupovima 2025. godine. U konkurenciji odbojkašica, TENT iz Obrenovca igraće u 3. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda u Kupu CEV, a Ub u Kupu izazivača. U konkurenciji odbojkaša, Crvena zvezda će igrati u 1. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, Vojvodina iz Novog Sada u Kupu CEV, a Karađorđe iz Topole u Kupu izazivača. U Luksemburgu je danas obavljen žreb za sva tri Evropska kupa u obe konkurencije.

TENT iz Obrenovca će u poslednjoj, 3. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv belgijskog Asteriksa Avo Beveren. Prva utakmica odigraće se u Belgiji od 1. do 3. oktobra, dok je revanš u Obrenovcu na programu od 8. do 10. oktobra. Pobednik ovog dvomeča će u grupnoj fazi Lige šampiona igrati u B grupi, protiv istanbulskog Ezadžibašija, Livelua Pariz i Šverina, dok će poraženi igrati u šesnaestini finala Kupa CEV protiv belgijskog Šapela (5 – 7. i 12 – 14. novembar).

ekz1

U Kupu CEV u konkurenciji odbojkašica, Crvena zvezda će u šesnaestini finala igrati protiv Volera Le Kane iz Francuske. Prva utakmica odigraće se od 5. do 7. novembra u Francuskoj, dok je utakmica u Beogradu zakazana za period od 12. do 14. novembra.

U Kupu izazivača u konkurenciji odbojkašica Ub će u šesnaestini finala (5 – 7. i 12 – 14. novembar) igrati protiv pobednika duela 1. kola takmičenja između Bratislave iz Slovačke i Potsdama iz Nemačke.

 

U konkurenciji odbojkaša, Crvena zvezda igraće u 1. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona protiv prvoplasirane ekipe iz preliminarne runde, u kojoj će se takmičiti prvaci Kipra, Letonije i Ukrajine. Crvena zvezda će biti gost u prvoj utakmici koja je planirana za period od 17. do. 19. septembra, dok će od 24. do 26. septembra ugostiti prvoplasiranu ekipu preliminarne runde.

U Kupu CEV u konkurenciji odbojkaša, Vojvodina iz Novog Sada će u šesnaestini finala (12 – 14. i 19 – 21. novembar) igrati protiv jedne od poraženih ekipe iz 3. runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Karađorđe iz Topole će u šesnaestini finala Kupa izazivača (12 – 14. i 19 – 21. novembra) igrati protiv pobednika duela iz 1. kola između Žitomira iz Ukrajine i Tartua iz Estonije.

 

  • jul 16, 2024
  • 423
Објављено у CEV
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

  • Žreb za Evropske kupove 2025. sutra od 12.00 časova u Luksemburgu Žreb za Evropske kupove 2025. sutra od 12.00 časova u Luksemburgu

    CEV – EVROPSKI KUPOVI 2025.

    Žreb za sva tri Evropska kupa održaće se sutra (utorak, 16. jul) od 12.00 časova u Luksemburgu. Za Evropske kupove 2025. prijavljeno je 6 klubova iz Srbije, po 3 u obe konkurencije. 

  • Francuska prvak Evrope u konkurenciji mlađih seniora Francuska prvak Evrope u konkurenciji mlađih seniora

    MLAĐI SENIORI – II EP 2024.

    Mlađi seniori Francuske zauzeli su prvo mesto i osvojili zlatnu medalju na II EP 2024. u Holandiji. Francuska je večeras, u finalu u Apeldornu, nadigrala Italiju nakon velike borbe sa 3:2, po setovima 25:19, 25:20, 14:25, 28:30 i 22:20, posle 132 minuta igre. Amir Tizi Uaul, tehničar Francuske, proglašen je za najkorisnijeg igrača turnira (MVP).

  • Torbica i Validžić okončale prvenstvo Evrope na 21. mestu Torbica i Validžić okončale prvenstvo Evrope na 21. mestu

    BEACH – VOLLEY – EP 2024. DO 18 GODINA

    Đurđa Torbica i Irena Validžić zauzele su 21. mesto na EP 2024. za igračice do 18 godina (2006. i mlađe) u gruzijskom Kačretiju.

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga